Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
 

Om ELTT

ELTT – ett teknik- och tjänsteföretag som hjälper dig i hela el-processen. Från din idé, via planering, konstruktion, till installation och daglig drift.


ELTT startades i juni 2007 av oss; Arto Lassila, Peter Wirkensjö och Peter Avertoft. Vi hade ambitioner om bra kundservice och proaktiv automationsservice. Sedan har det bara rullat på. Vi har vuxit organiskt från oss 3, till ett team av 40 kunniga medarbetare. Varje dag är en glädje att gå till jobbet för att möta dem, och våra kunder.

Vår omsättningen ligger på drygt 35 miljoner kronor. Vi har Showroom, kontor och verkstad på Skånegatan med butik för elmaterial och belysning.

Hjärtat finns i Ljungby - så självklart sponsrar vi flera föreningar och evenemang i staden.

Väl mött!

Arto, Peter och Peter

Vem kunde ana att vi skulle växa så här snabbt!?

Har du läst artikeln om oss?

"Det gäller att hänga med i svängarna och det är inte alltid lätt, vi har ju ingen egen forsknings- och utvecklingsavdelning direkt. Däremot har vi våra engagerade medarbetare och många teknikpartners som laddar in ny kunskap i organisationen hela tiden. Den största utmaningen är att sålla ut bra teknik, produkter och leverantörer från dåliga. Här har vi alltså ett enormt ansvar mot våra kunder, och det tar vi.”
Peter W, Teknisk chef

Senast publicerad: 180124 | Powered by SiteSmart